AD (728x60)

Saturday, December 12, 2015

"Pencarian Blog Terkemas 2015!"

Share & Comment
Sebelum blog HanaQueen Station ini wujud, ini adalah blog ESPIRANZA. Waktu itu sangat aktif dengan blog, hari-hari update, join contest dan macam-macam lagi. Alhamdulillah, ada rezeki dan dapat menang beberapa contest. 

Lepas jadi usahawan, buka kedai HanaQueen Station, ini adalah blog official untuk business, maka aktiviti bercontest telah dihentikan. Banyak post yang lama dah delete. Kononnya nampak tak sesuai dan tak matang (itu paling penting). Hehh

Tapi masa blogwalking, nampak ramai betul yang join contest ini, terus tergerak hati nak join jugak. Why not kan? Takde rule yang mengatakan blog business harus bercakap soal business sahaja. Boring sangat!

Well, I guess, I'm back! To join every contest that I want, to write everything that I think. And this is the first contest for HanaQueen Station!

Feel free to join guys.

Tag to: ByNina30



Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.


Click Gambar untuk Join Tau!!
Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.


Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!


Tags:

Written by

I was the founder hanaqueen station and also the author of this blog. We offering variety of delicious ready-to-foods and drinks such as Ice Blended, Waffle, Sweet Corn, Fries, Hot Dog Bun and many else

3 comments:

Post a Comment

 

Location

My Instagram

Recent Posts

Follow by Email

Why to Choose HanaQueen?

HanaQueen Station are currently offering delicious of variety ready-to-foods and drinks such as Ice Blended, Waffle, Sweet Corn, Fries, Hot Dog Bun and many else.We also offer a variety of packages for starting a business.

We are constantly developing and improving our menu internally and externally. Our food and business is fresh and focused, consistently delivering new ideas. This is not an 'add on' business - we only provide great sevices to our clients. It’s what we do and we love it.

Copyright © HANAQUEEN STATION | Designed by SirArtwork